Veel gestelde vragen See all

Hoe selecteer ik een halve cilinder?

Heeft u een halve deurcilinder nodig? Bijvoorbeeld bij een schuifpui, garagedeur of een deur waar aan de buitenzijde een blindplaat op zit.

Lees verder...

Welke kant een knop bij gelijke zijde?

Heeft u een deurcilinder waarvan beide zijde dezelfde maat hebben. Bijvoorbeeld een 32mm aan de ene zijde en 32mm aan de andere zijde. dan maakt het niet uit of u een knop selecteert bij de lange zijde of de korte zijde.

Lees verder...

Welke maat kies ik bij een 30/30 60mm deurcilinder?

Mijn bestaande deurcilinder heeft een lengte van 30/30 60mm. Wat moet ik nu kiezen en past het wel...

Lees verder...

Welke M&C sleutel moet ik kiezen om na te bestellen?

Wilt u extra sleutels bestellen maar u weet niet precies welke sleutel u heeft? Bestel een M&C Color pro sleutel en wij zien aan de code welke series sleutel u moet hebben.

Lees verder...

M&C Color pro

SKG 3* gekeurd en beveiligd tegen, kloppen, boren, trekken en nog veel meer.

Als je op zoek bent naar nieuwe deurcilinders met skg3 sterren keurmerk dan hebben wij voor u onze M&C Cilinders. Voor de prijs kwaliteit vinden wij dit de beste cilinders. Tegen een zeer scherpe prijs. Heeft u twijfels over de maat of de verkeerde maat besteld is dat bij deze cilinders geen probleem. Wij kunnen de M&C Color pro en Condor zo omzetten naar de juiste maat.

U ziet in het overzicht bij uw bestelling van de cilinders direct hoeveel sleutels u standaard bij de bestelling bijgeleverd krijgt.

Wij maken uw bestelling met M&C Color pro cilinders altijd direct en gratis gelijksluitend voor u.

Besteld u vandaag voor 23:59 uur een set M&C Cilinders dan krijg u deze direct de volgende dag geleverd*.