close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  Bestellen en levertijd

  Standaard levering

  Wanneer je iets bij ons bestelt verzenden wij je pakket vanuit ons magazijn in Nieuwe Wetering, Hoofddorp of Didam. Zij sorteren je pakket en verzorgen de verdere distributie. Is de bestelling op onze website afgerond dan is de verwachte levertijd de volgende werkdag of zaterdag.

  *Bestellingen die tussen 17:00 tot 23:59 uur gedaan worden, kunnen wij de volgende werkdag bezorgen tussen 18:00 en 23:00 uur. Dit gaat alleen om nieuwe bestellingen van de serie M&C Color plus, M&C matrix en M&C Condor in de kleur nikkel of nabestelling van sleutels. Een nabestelling of een set met verschillende kleuren cilinders worden normaal gesproken bij een bestelling van voor 12:00 uur dezelfde dag verstuurd en anders de eerst volgende werkdag. Een nabestelling of een set van verschillende kleuren worden direct vanaf de fabrikant verstuurd. U ontvangt wel net zoals de andere bestelling een track en trace vanuit ons.
  Bestellingen die vrijdag na 17:00 uur worden gedaan wordt als eerste aflevermoment maandagavond tussen 18:00 en 23:00 uur.
  *Kiest u voor een Postnl ophaalpunt. dan worden de bestelling voor 17:00 uur verstuurd. Bestelling na 17:00 worden de volgende dag verstuurd. Bestellingen die vrijdag na 17:00 uur tot en met maandag 17:00 uur gedaan worden maandag verstuurd naar het PostNL ophaalpunt.

  *Urgente bestellingen die gedaan worden tussen 0:00 en 11:00 uur. Die kunnen wij de dezelfde werkdag bezorgen tussen 18:00 en 22:00 uur. Dit gaat alleen om nieuwe bestellingen van de serie M&C matrix en M&C Condor of nabestelling van sleutels. Hierover dient u contact met ons op te nemen wat de mogelijkheden zijn.

  *PostNL bezorgt onze pakketten van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is dat tussen 09:00 en 17:00 uur.

  *DHL bezorgt onze pakketten van maandag tot vrijdag van 09:00 tot 21:00 uur. Op zaterdag is dat tussen 09:00 en 17:00 uur.

  *DHL4you brengt bij ons de standaard verzendingen op maandag tot en met vrijdag tussen 17:00 en 22:00 uur.

  *Avondpakketten worden bezorgd tussen 18:00 en 23:00 uur.

  Kan je pakket niet afgeleverd worden dan wordt het door de meeste leveranciers de volgende werkdag aangeboden of kan het opgehaald worden bij 1 van de ophaalpunten. Ook hiervan ontvang je een notificatie van de chauffeur, hier staat ook de afhaallocatie op vermeld.

  Wij versturen alle bestellingen als aangetekend pakket (ook een nabestelling van een sleutel).

  Mochten wij om welke reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hiervan natuurlijk zo spoedig mogelijk op de hoogte. De levering van uw bestelling zal normalerwijs de eerst volgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 of tussen 18:00 en 23:00 uur plaatsvinden. Helaas kunnen wij het exacte moment van de aflevering van uw bestelling niet garanderen.

  Verzendkosten:

  Bij ons is elke bestelling op mc-sleutels.nl gratis verzenden.

  Zakelijke levering

  Uw bestelling ontvangt u, mits de artikelen op voorraad zijn, binnen 1 – 2 werkdagen van onze vervoerder. In uitzonderlijke gevallen kan het voorkomen dat uw bestelling een dag later wordt aangeboden dan de aangegeven verwachte levertijd.

  Is een besteld artikel niet direct uit voorraad leverbaar, dan laten wij u dat direct weten. Zodra uw nalevering ons magazijn verlaat, u van ons per e-mail een notificatie hierover. Naleveringen ontvangt u uiteraard ook zonder verzendkosten.
  Uw bestelling is te volgen via de track&trace link die u heeft ontvangen per e-mail.

  Leveringen van een sluitplan duurt 10 tot 15 werkdagen. Heeft u haast dan kunt u dit aangeven bij de bestelling of door contact met ons op te nemen. In de meeste gevallen kunnen wij dan ook sneller leveren.

   

  Het kan zijn dat uw pakket niet direct de volgende dag geleverd wordt. U ontvangt altijd in de track en trace de juiste aflevermoment.