Veelgestelde vragen Lees meer...

M&C

M&C is een Nederlands fabrikant. Al jaren zijn ze bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit cilindersloten. Wij leveren alleen de beste cilinders in de series van M&C. Dit zijn momenteel de M&C Color+, M&C Matrix, M&C Condor, M&C Move en de M&C Minos. Met deze cilindersloten weet u zeker dat u een...

Lees verder...

Is 1 van de beste cilinder in zijn prijsklasse.

Wilt u uw deurcilinders / cilindersloten vervangen naar de nieuwste en zeer goed beveiligde cilinders. Dan kiest u voor de M&C Minos.
De M&C Minos heeft het SKG 3* keurmerk en heeft daar bovenop altijd een gehard stalen brug. Hierdoor is naast het kerntrekken het cilinderslot ook beveiligd tegen het breken. De meest voorkomende inbrekersmethode is verreweg het kerntrekken. Daarom is het belangrijk om minimaal een SKG 3* cilinder te hebben. Veelal wordt er ook gesproken over kerntrekken als de cilinder is gebroken. Dit valt niet onder het SKG 3* keurmerk. Maar wat wel heel verstandig is om daar op te letten.

De M&C Minos sleutel heeft een verhoogd profiel. Waardoor het nog lastiger wordt om een sleutel te kopiëren.

Meten

M&C Minos is voorzien van het SKG 3* keurmerk en leverbaar vanaf 40mm tot en met 200mm. Op onze website presenteren wij M&C Minos tot en met 160mm, heeft u langere cilinders nodig dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Meet allereerst uw huidige cilinder(s) op, als u een lengte meet van 30mm kiest u bij M&C Minos voor 32 mm. De cilinder van M&C Condor is namelijk iets langer, dit komt door de stalen brug. De cilinder wordt opgemeten vanaf het midden van het schroefgat naar links en naar rechts. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen, de totale lengte is dan 60mm. Bij M&C Condor selecteer je de 32mm/32mm, de cilinder is dan iets langer, maar zal altijd passen!
is de maat van de cilinder bijvoorbeeld 30/45 dan is de 30mm altijd 32mm en voor de 45mm kijkt u of de cilinder al voorbij het deurbeslag uitsteekt. Is dit niet het geval dan selecteert u 47mm. Steekt de cilinder al voorbij het deurbeslag dan kunt u ook kiezen voor de 42mm.

Per ongeluk toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem, wij kunnen altijd eenvoudig de cilinder voor u ombouwen naar elke beschikbare maat.

Bestellen

Uw M&C Minos bestelling wordt altijd gratis direct gelijksluitend gemaakt. Besteld u verschillende sets dan zijn deze niet gelijksluitend.

Wij kunnen uw bestelling die voor 23:59 uur op maandag t/m donderdag wordt besteld direct de volgende dag leveren. Dit altijd wel afhankelijk of onze bezorgdienst ook op tijd bezorgd. Besteld u op vrijdag voor 17:00 uur zal uw bestelling op zaterdag worden bezorgd. Na 17:00 uur wordt uw bestelling als eerste mogelijkheid op maandagavond bezorgd. Bij het afrekenen krijg u de verschillende dagen die u kunt selecteren.

M&C Minos Bestellen

Alle bestellingen vóór 23:59 uur worden de eerst volgende werkdag of zaterdag geleverd*! Heeft u een verkeerde maat besteld? Dat kan gebeuren! Wij kunnen de cilinder voor u aanpassen naar de juiste maat. Minos wordt altijd inclusief stalen brug geleverd en daarnaast is de cilinder voorzien van een paniekfunctie (tweezijdig bedienbaar). U krijgt bij een bestelling van de M&C Minos een certificaat waarmee u in de toekomst deurcilinders en/of sleutels bij kan laten maken.

M&C Minos is geschikt voor alle deuren en is direct zo sterk dat zelfs zonder deurbeslag de cilinder nagenoeg onbreekbaar is.

M&C Minos Kleuren

M&C Minos is leverbaar in de kleuren chroom (nikkel), messing en zwart. U kunt bij uw bestelling direct aangeven welke kleur u wenst! Dit kan wel wat vertraging opleveren voor het versturen. Dit zal hooguit 1 werkdag vertraging opleveren.

Snelle levering

Is er net bij u ingebroken? Neemt u in de ochtend gerust contact met ons op zodat wij uw bestelling dezelfde avond nog kunnen laten bezorgen.

Wij kunnen tot ongeveer 12:00 uur een bestelling aannemen om dezelfde avond te laten bezorgen.

 

Zelfs Locklab (specialisten in het openpicken van cilinders) heeft veel moeite gehad met het lockpicken/openen van de M&C Minos cilinder!