Veel gestelde vragen See all

Hoe selecteer ik een halve cilinder?

Heeft u een halve deurcilinder nodig? Bijvoorbeeld bij een schuifpui, garagedeur of een deur waar aan de buitenzijde een blindplaat op zit.

Lees verder...

Welke kant een knop bij gelijke zijde?

Heeft u een deurcilinder waarvan beide zijde dezelfde maat hebben. Bijvoorbeeld een 32mm aan de ene zijde en 32mm aan de andere zijde. dan maakt het niet uit of u een knop selecteert bij de lange zijde of de korte zijde.

Lees verder...

Welke maat kies ik bij een 30/30 60mm deurcilinder?

Mijn bestaande deurcilinder heeft een lengte van 30/30 60mm. Wat moet ik nu kiezen en past het wel...

Lees verder...

Welke M&C sleutel moet ik kiezen om na te bestellen?

Wilt u extra sleutels bestellen maar u weet niet precies welke sleutel u heeft? Bestel een M&C Color pro sleutel en wij zien aan de code welke series sleutel u moet hebben.

Lees verder...

M&C Matrix  sleutels kunt u eenvoudig en snel online doen. U selecteert het gewenste aantal sleutels dat u na wilt bestellen. Daarna kiest u of u gekleurde of metalen sleutels wilt hebben en u voegt een kopie van uw certificaat toe aan uw bestelling. Direct de volgende dag worden uw sleutels geleverd.

M&C Matrix is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken.
slagmethode en de impressietechniek. Deze cilinder heeft bovenop het SKG 3* keurmerk ook nog een hardstalen brug waarbij het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.

M&C Matrix is standaard voorzien van een nood en gevarenfunctie (paniek functie). Hierdoor is de deurcilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

Alle modellen en maten veiligheidscilinders van de M&C Matrix kunnen wij in een sluitplan verwerken. Zo kun je bepalen wie toegang heeft tot welke ruimte, zowel zakelijk als prive.

Meestal worden de sleutels direct de volgende werkdag geleverd.
Uw sleutels worden altijd als pakket verstuurd en er moet voor getekend worden. Het is verstandig om de sleutel op een ander aflever adres te laten bezorgen.
Standaard wordt ook bij een nabestelling van sleutels uw sleutels verstuurd in een gesealde bag. Zodat u weet dat uw sleutels veilig zijn.

U kunt bij de bestelling aangeven of u gekleurde sleutels of metalen sleutels wilt bestellen. Geeft u geen voorkeur in dan maken wij standaard metalen sleutels.