Veelgestelde vragen Lees meer...

M&C

M&C is een Nederlands fabrikant. Al jaren zijn ze bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit cilindersloten. Wij leveren alleen de beste cilinders in de series van M&C. Dit zijn momenteel de M&C Color+, M&C Matrix, M&C Condor, M&C Move en de M&C Minos. Met deze cilindersloten weet u zeker dat u een...

Lees verder...

M&C Matrix  sleutels kunt u eenvoudig en snel online doen. U selecteert het gewenste aantal sleutels dat u na wilt bestellen. Daarna kiest u of u gekleurde of metalen sleutels wilt hebben en u voegt een kopie van uw certificaat toe aan uw bestelling. Direct de volgende dag worden uw sleutels geleverd.

M&C Matrix is beveiligd tegen boren, openpikken, kerntrekken.
slagmethode en de impressietechniek. Deze cilinder heeft bovenop het SKG 3* keurmerk ook nog een hardstalen brug waarbij het bijna onmogelijk is om de cilinder te breken – zelfs zonder deurbeslag.

M&C Matrix is standaard voorzien van een nood en gevarenfunctie (paniek functie). Hierdoor is de deurcilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

Alle modellen en maten veiligheidscilinders van de M&C Matrix kunnen wij in een sluitplan verwerken. Zo kun je bepalen wie toegang heeft tot welke ruimte, zowel zakelijk als prive.

Meestal worden de sleutels direct de volgende werkdag geleverd.
Uw sleutels worden altijd als pakket verstuurd en er moet voor getekend worden. Het is verstandig om de sleutel op een ander aflever adres te laten bezorgen.
Standaard wordt ook bij een nabestelling van sleutels uw sleutels verstuurd in een gesealde bag. Zodat u weet dat uw sleutels veilig zijn.

U kunt bij de bestelling aangeven of u gekleurde sleutels of metalen sleutels wilt bestellen. Geeft u geen voorkeur in dan maken wij standaard metalen sleutels.