Veelgestelde vragen Lees meer...

M&C

M&C is een Nederlands fabrikant. Al jaren zijn ze bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit cilindersloten. Wij leveren alleen de beste cilinders in de series van M&C. Dit zijn momenteel de M&C Color+, M&C Matrix, M&C Condor, M&C Move en de M&C Minos. Met deze cilindersloten weet u zeker dat u een...

Lees verder...

Het hoogste segment beveiliging van M&C

M&C heeft zijn kwaliteit nog hoger opgeschroefd. Voor de allerbeste cilindersloten met het SKG 3* keurmerk en gehard stalen brug kies je voor de M&C Move.
Want naast dat de cilinder en sleutel nog beter zijn beveiligd is de prijs voor deze kwaliteit cilinder de voordeligste in zijn segment. De M&C move heeft een bovenop alle beveiligingen ook zijn voorzijde van de cilinder een u-clip die zorgt voor extreme beveiliging; waardoor het kerntrekken van een cilinder en het wegfrezen van de cilinder vrijwel onmogelijk wordt maakt. En daarnaast een beweegbaar deel in de cilinder en sleutel.

De M&C MOVE sleutels zijn gepatenteerd tegen ongeoorloofd kopiëren en bieden de hoogste kopieerbescherming. De beweegbare delen bieden zelfs bescherming tegen 3D printing. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

De M&C MOVE is standaard voorzien van een zogenaamde nood- of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

M&C Move is voorzien van het SKG 3* keurmerk, heeft een stalen brug en een hoogste mogelijke kopieerbeveiliging en is leverbaar vanaf 40mm tot en met 200mm. Op onze website presenteren wij M&C Move tot en met 160mm, heeft u langere cilinders nodig dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

M&C Move Bestellen

Alle bestellingen vóór 23:59 uur worden de eerst volgende werkdag of zaterdag geleverd*!

Heeft u een verkeerde maat besteld? Dat kan gebeuren! Wij kunnen de cilinder voor u aanpassen naar de juiste maat.
U krijgt bij een bestelling van de M&C Move een certificaat waarmee u in de toekomst deurcilinders en/of sleutels bij kan laten maken.

M&C Move is geschikt voor alle deuren en is direct zo sterk dat zelfs zonder deurbeslag de cilinder nagenoeg onbreekbaar is.

Meten

Meet allereerst uw huidige cilinder op, als u een lengte meet van 30mm kiest u bij M&C Move voor 32 mm. De cilinder van M&C Move is namelijk iets langer, dit komt door de stalen brug. De cilinder wordt opgemeten vanaf het midden van het schroefgat naar links en naar rechts. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen, de totale lengte is dan 60mm. Bij M&C Move selecteer je de 32mm/32mm, de cilinder is dan iets langer, maar zal altijd passen!
Klik hier om direct uw bestelling samen te stellen.

M&C Move kleuren en mogelijkheden

M&C Move is alleen leverbaar in de kleur chroom (nikkel).
M&C Move is verkrijgbaar tot en met een set van 5 gelijksluitende cilindersloten. Wilt u toch meer dan 5 cilindersloten Dan kunnen we deze voor u bijmaken. ZOdat u toch altijd de M&C Move kunt kiezen bij meer dan 5 gelijksluitende cilindersloten.