Veelgestelde vragen Lees meer...

M&C

M&C is een Nederlands fabrikant. Al jaren zijn ze bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit cilindersloten. Wij leveren alleen de beste cilinders in de series van M&C. Dit zijn momenteel de M&C Color+, M&C Matrix, M&C Condor, M&C Move en de M&C Minos. Met deze cilindersloten weet u zeker dat u een...

Lees verder...

Cilinder met SKG 3* keurmerk, geschikt voor alle deuren!

Begin 2017 hebben wij deze nieuwe serie ‘matrix’ aan ons assortiment toegevoegd! Een cilinder om trots op te zijn. De M&C Matrix heeft standaard een snijsleutel. De cilinder én de sleutel zijn aantrekkelijk geprijsd en heeft alle mogelijke beveiligingen in de cilinder verwerkt.

M&C Matrix is leverbaar vanaf 40mm tot en met 200 mm. Op onze website presenteren wij M&C Matrix tot en met 160mm. Heeft u langere cilinders nodig dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Met de M&C Matrix bent u beveiligd tegen kerntrekken, boren, kloppen, openpicken en de slagmethode. Ook heeft de matrix cilinder standaard een stalen brug en is de cilinder voorzien van paniekfunctie (tweezijdig bedienbaar). U krijgt bij elke set deurcilinders van M&C een certificaat. Deze dient u goed te bewaren, mocht u in de toekomst deurcilinders of sleutels bij willen laten maken.

de cilinders van M&C Matrix zijn geschikt voor alle deuren.

Bestellen

Alle bestellingen vóór 17:00 uur worden de eerst volgende werkdag geleverd! Heeft u een verkeerde maat besteld? Dat kan gebeuren! Wij kunnen de cilinder voor u aanpassen naar de juiste maat. M&C Matrix wordt altijd inclusief stalen brug geleverd en daarnaast is de cilinder voorzien van een paniekfunctie (tweezijdig bedienbaar). U krijgt bij een bestelling van de M&C Matrix een certificaat waarmee u in de toekomst deurcilinders en/of sleutels bij kan laten maken.

M&C Matrix is geschikt voor alle deuren en is direct zo sterk dat zelfs zonder deurbeslag de cilinder nagenoeg onbreekbaar is.

Meten

Meet allereerst uw huidige cilinder op, als u een lengte meet van 30mm kiest u bij M&C Matrix voor 32 mm. De cilinder van M&C Matrix is namelijk iets langer, dit komt door de stalen brug. De cilinder wordt opgemeten vanaf het midden van het schroefgat naar links en naar rechts. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen, de totale lengte is dan 60mm. Bij M&C Matrix selecteer je de 32mm/32mm, de cilinder is dan iets langer, maar zal altijd passen!
Klik hier om direct uw bestelling samen te stellen.

Kleuren

M&C Matrix is leverbaar in de kleuren chroom (nikkel), messing en zwart. U kunt bij uw bestelling direct aangeven welke kleur u wenst!

Snelle levering

Is er net bij u ingebroken? Plaats vóór 17:00 uur uw bestelling en het wordt de volgende dag (thuis)bezorgd.

Sluitplan

Wij kunnen alle soorten en maten sluitplannen leveren. Heeft u een groot sluitplan nodig? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.