Veel gestelde vragen See all

Hoe selecteer ik een halve cilinder?

Heeft u een halve deurcilinder nodig? Bijvoorbeeld bij een schuifpui, garagedeur of een deur waar aan de buitenzijde een blindplaat op zit.

Lees verder...

Welke kant een knop bij gelijke zijde?

Heeft u een deurcilinder waarvan beide zijde dezelfde maat hebben. Bijvoorbeeld een 32mm aan de ene zijde en 32mm aan de andere zijde. dan maakt het niet uit of u een knop selecteert bij de lange zijde of de korte zijde.

Lees verder...

Welke maat kies ik bij een 30/30 60mm deurcilinder?

Mijn bestaande deurcilinder heeft een lengte van 30/30 60mm. Wat moet ik nu kiezen en past het wel...

Lees verder...

Welke M&C sleutel moet ik kiezen om na te bestellen?

Wilt u extra sleutels bestellen maar u weet niet precies welke sleutel u heeft? Bestel een M&C Color pro sleutel en wij zien aan de code welke series sleutel u moet hebben.

Lees verder...

M&C heeft verschillende color series. Alle series zijn hier te bestellen. Helaas is niet elke serie meer te bestellen. Op de achterzijde van de pas staat een ABC code. rechts daarvan of rechtboven staat een nummer. Dit kan zijn 77,08 of 99 de cilinders met profiel 77 of 08 zijn helaas niet meer leverbaar.

Begint u pas met een cijfer en daarna een letter. Dit zijn de nieuwe M&C Color+ cilinders. Deze kunt u altijd zonder problemen nabestellen.

Mocht u het 77 of 08 profiel hebben. Dan kunnen we cilinders niet meer leveren en zullen wij u een aanbod doen om uw bestaande cilinders te vervangen naar een nieuwe serie.

Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.