Veelgestelde vragen Lees meer...

M&C

M&C is een Nederlands fabrikant. Al jaren zijn ze bezig met het ontwerpen en ontwikkelen van hoge kwaliteit cilindersloten. Wij leveren alleen de beste cilinders in de series van M&C. Dit zijn momenteel de M&C Color+, M&C Matrix, M&C Condor, M&C Move en de M&C Minos. Met deze cilindersloten weet u zeker dat u een...

Lees verder...

M&C Heeft de Color pro serie vernieuwd en deze noemen ze de Color plus.
De M&C Color plus heeft dezelfde kwaliteiten als de andere series van M&C. De color+ sleutels zijn eenvoudig te onderscheiden tussen de andere sleutels door zijn opvallende kleuren. Er zijn wel 10 verschillende kleuren te leveren. Standaard wordt er bij uw bestelling een zakje met verschillende kapjes geleverd. Heeft u de voorkeur voor bepaalde kleuren kunt u dat eenvoudig aangeven tijdens de bestelling.

M&C Color+ cilinderslot is:
Veilig: meer dan 150.000 verschillende sluitingen
Modulair: Leverbaar tot een maximale lengte van 205mm
Opvallend: door alle verschillende kleuren sleutels

Enige nadeel zou kunnen zijn dat de sleutels wat groter zijn. de lengte van de sleutel is 8.2cm en de dikte is 7mm bij de kop (het gedeelte wat je vasthoudt).
U kunt bij extra sleutels na de standaard geleverde sleutel ook kiezen voor metalen sleutels. Deze zijn volledig van metaal en hebben geen mogelijkheid om er een gekleurd kapje op te doen (sleutels zijn optisch vrijwel gelijk aan de Condor en de Move) de dikte van de sleutel is hier 3mm en de lengte is 6.5cm.

De sleutels van de COLOR+ zijn beschermd tegen ongeoorloofd kopiëren. Bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken.

Meten

M&C Color+ is voorzien van het SKG 3* keurmerk en leverbaar vanaf 40mm tot en met 200mm. Op onze website presenteren wij M&C Color+ tot en met 160mm, heeft u langere cilindersloten nodig dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Meet allereerst uw huidige cilinder(s) op, als u een lengte meet van 30mm kiest u bij M&C Color+ voor 32 mm. De cilinder van M&C Color+ is namelijk iets langer, dit komt door de stalen brug. De cilinder wordt opgemeten vanaf het midden van het schroefgat naar links en naar rechts. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen, de totale lengte is dan 60mm. Bij M&C Color+ selecteer je de 32mm/32mm, de cilinder is dan iets langer, maar zal altijd passen!
is de maat van de cilinder bijvoorbeeld 30/45 dan is de 30mm altijd 32mm en voor de 45mm kijkt u of de cilinder al voorbij het deurbeslag uitsteekt. Is dit niet het geval dan selecteert u 47mm. Steekt de cilinder al voorbij het deurbeslag dan kunt u ook kiezen voor de 42mm.

De color plus is van betere kwaliteit als de Color pro. De color plus heeft standaard bij ons een RVS brug en is 2 zijdig bedienbaar.

De M&C Color+ is standaard voorzien van een zogenaamde nood- of gevarenfunctie. Hierdoor is de veiligheidscilinder tweezijdig te bedienen – ook wanneer er een sleutel in de andere zijde van de cilinder zit.

Dit is anders dan de M&C Color plus die in de bouwmarkt ligt. De serie in de bouwmarkt (onder andere de Karwei en de Gamma) heeft een stalen brug en is niet 2 zijdig bedienbaar. Daar de andere brug is deze ook van mindere kwaliteit. Zo kan de specialist zich onderscheiden van de bouwmarkt kwaliteit.

Per ongeluk toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem, wij kunnen altijd eenvoudig de cilinder voor u ombouwen naar elke beschikbare maat.

Leverbaar

De color plus is standaard leverbaar in set 1 t/m 7 gelijksluitend. Bij meer dan 7 gelijksluitende cilinder komt er een meerprijs bovenop die hetzelfde is als een nabestelling. Deze wordt ook met de hand bijgemaakt.

DDe color plus serie wordt alleen uitgevoerd in de kleur nikkel. Niet zoals de M&C Matrix en de M&C Condor die ook verkrijgbaar zijn in de kleuren zwart en messing.

De prijs van de serie M&C color plus blijft gelijk als die van de color pro. Alleen is de kwaliteit beter en ook nog sneller te leveren.

Wij hebben de M&C Color plus altijd ruim op voorraad. Vandaag besteld is morgen al in huis.