close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  cilindersloten gelijksluitend

  Eenvoudig extra sleutels bijbestellen van M&C is hieronder eenvoudig te doen. Selecteer de sleutel die u nu heeft en upload een kopie van de achterzijde van het certificaat. Wij hebben meerdere sleutelmachines waardoor we uw bestelling altijd zeer snel kunnen verwerken en leveren. U kunt bij het afrekenen aangeven wanneer u uw bestelling geleverd wilt hebben.

  Ons advies is om een nabestelling van sleutels op een ander adres af te laten leveren dan het adres waarvoor de sleutels zijn. Mocht er iets verkeerd gaan met de bezorging zijn ze niet te herleiden. U kunt ook een PostNL punt selecteren bij het afrekenen.

  Maak een foto van de achterkant van de pas waar de code staat en upload dit bij de bestelling. Wij maken vervolgens de sleutels zodat ze werken op uw huidige cilinders.

   

  Hoe sleutel bij laten maken?

  1
  Kies uw type sleutel
  arrow_step
  2
  Selecteer het aantal sleutels
  arrow_step
  3
  Upload uw certificaat
  arrow_step
  check-white
  U ontvangt de sleutels de volgende dag in huis!
  7 resultaten
  sleutels-item

  M&C Minos sleutel nabestellen

  08.06.2023 in huis
  € 29.40
  sleutels-item

  Extra sleutel M&C Move (Nabestellen)

  08.06.2023 in huis
  € 44.31
  sleutels-item

  Extra sleutel (M&C Casa)

  08.06.2023 in huis
  € 23.00
  sleutels-item

  Extra sleutel (M&C Color+) (nabestellen)

  08.06.2023 in huis
  € 28.54
  sleutels-item

  Extra sleutel (M&C Matrix) (nabestellen)

  08.06.2023 in huis
  € 27.33
  sleutels-item

  Extra sleutel (M&C Condor) (nabestellen)

  08.06.2023 in huis
  € 30.36
  sleutels-item

  Extra sleutel (M&C Color)

  08.06.2023 in huis
  € 24.81

  Wanneer je een nieuw cilinderslot koopt wordt er bij een nieuwe set cilindersloten een certificaat meegeleverd. Dit certificaat zorgt ervoor dat het niet mogelijk is om ongewenst sleutels bij te bestellen. Het namaken van een M&C sleutel is namelijk alleen mogelijk op vertoon van het certificaat. Mc-sleutels is een erkende dealer. Gecertificeerde sleutels kunnen wij bijmaken zolang er een certificaat wordt meegeleverd. Zonder vertoon van het certificaat is het voor ons helaas niet mogelijk om sleutels bij te maken. Ben je in het bezit van gecertificeerde sleutels, maar niet in het bezit van het certificaat? Neem gerust contact met ons. Dan denken we mee over een oplossing.

  Wat kost een M&C cilinderslot? Het is een vraag die vaak wordt gesteld. Het antwoord op deze vraag is dat het ligft aan de serie die je wilt hebben. De kosten cilinderslot zijn afhankelijk van o.a. het merk, de grootte en eventuele toevoegingen zoals een knop of een andere kleur. De prijs van een cilinderslot is dus gebaseerd op jouw wensen en behoeften. Bij Mc-sleutel heb je al een cilinderslot vanaf € 52,50. Voor 23:59 uur besteld, morgen in huis!

  Niet alle cilindersloten zijn veilig. Die van Mc-sleutels wel. Onze cilindersloten zijn namelijk SKG 3* gecertificeerd. Cilindersloten met een SKG3 keurmerk behoren tot de veiligste cilinders die er bestaan. SKG staat voor Stichting Kwaliteit Gevelgebouw. Zij testen hang- en sluitwerk op sterkte, duurzaamheid en inbraakwerendheid. SKG3 cilinders zijn momenteel de beste die verkrijgbaar zijn op het gebied van veiligheid. Ze hebben meerdere kenmerken die ervoor zorgen dat inbrekers het erg moeilijk krijgen om binnen te komen. Dat is niet de enige reden waarom je een veilig cilinderslot bij Mc-sleutels koopt. Naast het SKG3 keurmerk beschikken onze cilindersloten over kerntrekbeveiliging, slag/klop/pickbeveiliging, hardstalen brug en een certificaat waardoor sleutels nooit zonder jouw toestemming nagemaakt kunnen worden.