Veel gestelde vragen See all

Hoe selecteer ik een halve cilinder?

Heeft u een halve deurcilinder nodig? Bijvoorbeeld bij een schuifpui, garagedeur of een deur waar aan de buitenzijde een blindplaat op zit.

Lees verder...

Welke kant een knop bij gelijke zijde?

Heeft u een deurcilinder waarvan beide zijde dezelfde maat hebben. Bijvoorbeeld een 32mm aan de ene zijde en 32mm aan de andere zijde. dan maakt het niet uit of u een knop selecteert bij de lange zijde of de korte zijde.

Lees verder...

Welke maat kies ik bij een 30/30 60mm deurcilinder?

Mijn bestaande deurcilinder heeft een lengte van 30/30 60mm. Wat moet ik nu kiezen en past het wel...

Lees verder...

Welke M&C sleutel moet ik kiezen om na te bestellen?

Wilt u extra sleutels bestellen maar u weet niet precies welke sleutel u heeft? Bestel een M&C Color pro sleutel en wij zien aan de code welke series sleutel u moet hebben.

Lees verder...

Is 1 van de beste cilinder in zijn prijsklasse.

Wilt u uw deurcilinders / cilindersloten vervangen naar de nieuwste en zeer goed beveiligde cilinders. Dan kiest u voor de M&C Condor.
De M&C Condor heeft het SKG 3* keurmerk en heeft daar bovenop altijd een gehard stalen brug. Hierdoor is naast het kerntrekken het cilinderslot ook beveiligd tegen het breken. De meest voorkomende inbrekersmethode is verreweg het kerntrekken. Daarom is het belangrijk om minimaal een SKG 3* cilinder te hebben. Veelal wordt er ook gesproken over kerntrekken als de cilinder is gebroken. Dit valt niet onder het SKG 3* keurmerk. Maar wat wel heel verstandig is om daar op te letten.

De M&C Condor sleutel heeft een verhoogd profiel. Waardoor het nog lastiger wordt om een sleutel te kopiëren.

Meten

M&C Condor is voorzien van het SKG 3* keurmerk en leverbaar vanaf 40mm tot en met 200mm. Op onze website presenteren wij M&C Condor tot en met 160mm, heeft u langere cilinders nodig dan kunt u vrijblijvend contact met ons op nemen.

Meet allereerst uw huidige cilinder(s) op, als u een lengte meet van 30mm kiest u bij M&C Condor voor 32 mm. De cilinder van M&C Condor is namelijk iets langer, dit komt door de stalen brug. De cilinder wordt opgemeten vanaf het midden van het schroefgat naar links en naar rechts. De meest voorkomende maat is 30mm naar buiten en 30mm naar binnen, de totale lengte is dan 60mm. Bij M&C Condor selecteer je de 32mm/32mm, de cilinder is dan iets langer, maar zal altijd passen!
is de maat van de cilinder bijvoorbeeld 30/45 dan is de 30mm altijd 32mm en voor de 45mm kijkt u of de cilinder al voorbij het deurbeslag uitsteekt. Is dit niet het geval dan selecteert u 47mm. Steekt de cilinder al voorbij het deurbeslag dan kunt u ook kiezen voor de 42mm.

Per ongeluk toch de verkeerde maat besteld? Geen probleem, wij kunnen altijd eenvoudig de cilinder voor u ombouwen naar elke beschikbare maat.

Bestellen

Uw M&C Condor bestelling wordt altijd gratis direct gelijksluitend gemaakt. Besteld u verschillende sets dan zijn deze niet gelijksluitend.

Wij kunnen uw bestelling die voor 23:59 uur op maandag t/m donderdag wordt besteld direct de volgende dag leveren. Dit altijd wel afhankelijk of onze bezorgdienst ook op tijd bezorgd. Besteld u op vrijdag voor 17:00 uur zal uw bestelling op zaterdag worden bezorgd. Na 17:00 uur wordt uw bestelling als eerste mogelijkheid op maandagavond bezorgd. Bij het afrekenen krijg u de verschillende dagen die u kunt selecteren.

M&C Condor Bestellen

Alle bestellingen vóór 23:59 uur worden de eerst volgende werkdag of zaterdag geleverd*! Heeft u een verkeerde maat besteld? Dat kan gebeuren! Wij kunnen de cilinder voor u aanpassen naar de juiste maat. Condor wordt altijd inclusief stalen brug geleverd en daarnaast is de cilinder voorzien van een paniekfunctie (tweezijdig bedienbaar). U krijgt bij een bestelling van de M&C Condor een certificaat waarmee u in de toekomst deurcilinders en/of sleutels bij kan laten maken.

M&C Condor is geschikt voor alle deuren en is direct zo sterk dat zelfs zonder deurbeslag de cilinder nagenoeg onbreekbaar is.

M&C Condor Kleuren

M&C Condor is leverbaar in de kleuren chroom (nikkel), messing en zwart. U kunt bij uw bestelling direct aangeven welke kleur u wenst! Dit kan wel wat vertraging opleveren voor het versturen. Dit zal hooguit 1 werkdag vertraging opleveren.

Snelle levering

Is er net bij u ingebroken? Neemt u in de ochtend gerust contact met ons op zodat wij uw bestelling dezelfde avond nog kunnen laten bezorgen.

Wij kunnen tot ongeveer 12:00 uur een bestelling aannemen om dezelfde avond te laten bezorgen.

 

Zelfs Locklab (specialisten in het openpicken van cilinders) heeft veel moeite gehad met het lockpicken/openen van de M&C Condor cilinder!