close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  U wilt uw cilindersloten vervangen en dan direct met allemaal gelijksluitende cilindersloten. Zodat u met 1 sleutel alle deuren / cilinders kunt bedienen. Zo heeft u geen problemen meer dat de sleutels voor de achterdeur weer zoek is. Wij zorgen dat uw bestelling altijd direct gratis gelijksluitend gemaakt wordt.

  Gelijksluitende cilinderslot handig?

  Gelijksluitende cilindersloten maken het mogelijk om met één sleutel meerdere deuren van uw bedrijfspand of woning te openen! U gebruikt dus één sleutel voor de voordeur, de achterdeur, de garage, de schuur, etc.
  heeft u later toch extra cilindersloten of sleutels nodig. Ook dat is geen enkel probleem. U kunt eenvoudig extra cilinders en sleutels bij ons online bestellen door middel van het certificaat die u krijgt bij een bestelling nieuwe cilindersloten van M&C. Of u nu 2 of 7 cilindersloten gelijksluitend besteld. Dit zal geen vertraging hebben voor de levering.

  Ook bij een bestelling van verschillende maten en een knop op de cilinders of extra sleutels kunnen wij direct voor u uitvoeren. Mocht u een set gelijksluitende cilindersloten willen bestellen met verschillende kleuren cilinders. Zoals bijvoorbeeld een cilinder in de kleur messing en/of zwart. dan kan het zijn dat de levertijd 1 dag langer duurt.

  Gelijksluitende cilindersloten bestellen

  Alle cilindersloten zijn altijd met paniek functie (2 zijdig bedienbaar).

  Wij leveren de gelijksluitende cilindersloten in verschillende varianten en kwaliteiten. Bekijk hier het ruime assortiment gelijksluitende cilinders.

  Levertijd

  Plaatst u een bestelling bij MC-sleutels.nl vóór 23:59 uur? Dan doen wij ons uiterste best om uw bestelling dezelfde dag nog te leveren! Helaas lukt het niet altijd vanwege drukte, maar dan wordt uw bestelling altijd direct de volgende dag verzonden. Wilt u een spoed bestelling plaatsen? Dat is mogelijk! Neem contact met ons voor de mogelijkheden.

  Hulp nodig?

  Heeft u vragen over gelijksluitende cilinders? Wij kunnen ons goed voorstellen dat u hierbij wel wat hulp kunt gebruiken. Aarzel daarom niet en neem vrijblijvend contact met ons op, wij leggen het u graag uit!


  Keuzehulp

  1

  Hoeveel cilinders heeft u nodig?

  2

  Maten/knoppen

  3

  Wensen