close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  Voor de beste deursloten kies je M&C.

  U Wilt uw deursloten vervangen met nieuwe SKG 3* cilindersloten? Dan kom je snel uit bij de cilinders van M&C. In alle cilinders van M&C zitten alle beveiligingstechnieken wat valt onder het SKG 3* keurmerk en daarbovenop ook nog een gehard stalen brug. Speciaal voor het cilinder breken.

  De juiste deursloten houdt de inbreker buiten. Dit doe je eenvoudiger en beter door je deurslot te vervangen met die van M&C.

  Wat voor deursloten zijn er?

  Er zijn twee soorten deursloten, namelijk hoofdsloten en bijzetsloten. Een hoofdslot is het slot waarmee u de deur open en op slot draait. Er zijn verschillende soorten betreft de hoofdsloten, zoals een gewoon insteekslot, een smal insteekslot, een oplegslot, een meerpuntssluiting, een klavierslot, dagschootblokkering, panieksloten, etc. Een bijzetslot is het slot dat boven of onder het hoofdslot zit; een extra slot voor een optimale beveiliging. Heeft u een insteekslot? Dan adviseren wij altijd om bijzetsloten te plaatsen! Eén deurslot in het midden van de deur is tegenwoordig niet meer voldoende.

  In alle (nieuwe) woningen wordt er standaard een meerpuntsluiting geplaatst. Dit zijn deursloten die op meerdere plaatsen naar buiten komen bij het op slot draaien van de deur. Helaas is het bij een meerpuntsluiting zo dat de cilinder een SKG 2* certificering heeft. Dit maakt het voor de inbreker kinderlijk eenvoudig om binnen 30 seconden in uw woning of bedrijfspand, binnen te komen! Met een SKG 3* deurslot mét gehard stalen brug voorkomt u dit en kan de cilinder dus niet worden getrokken of gebroken.

  Hulp nodig?

  Met een deurslot sluit u uw woning of bedrijfspand goed af. Wij hebben een ruim assortiment deursloten. Alle noodzakelijke (deur)beveiliging en deursloten vindt u bij MC-sleutels.nl


  Keuzehulp

  1

  Hoeveel cilinders heeft u nodig?

  2

  Maten/knoppen

  3

  Wensen