Aanvullende informatie Sluitplan en sleutelplan

Hier kunt u uw complete sluitplan en sleutelplan online samenstellen. Wij hebben de series M&C Matrix en M&C Condor met SKG 3* voor de sluitplannen.

Bent u op zoek naar een sluitplan voor bijvoorbeeld een VVE, appartementencomplex of bedrijfsgebouw? Geen probleem. Wij kunnen elke sluitplan leveren met de M&C Condor en M&C Matrix cilinders die u nodig heeft.

Het is zeer aan te bevelen om uw bedrijfspand of appartementencomplex te voorzien van SKG 3* hang en sluitwerk.
Veel voorkomend is het deurbeslag te vervangen door kerntrekbeslag SKG 3*. Alleen dat beveiligd lang niet alle inbrekersmethodes. Inbrekers hebben tegenwoordig al het gereedschap om het plaatje waarmee de cilinder beschermd wordt eruit te halen binnen enkele seconden.
Vervang uw deurcilinders door M&C Matrix of Condor cilinders dan is het haast onmogelijk om op welke manier dan ook als inbreker de cilinder te forceren of open te picken.

Gaat het om een sluitplan van een appartementencomplex waarvan de cilinder vervangen moeten worden? Dan kunt u elke algemene toegangsdeur toevoegen en alle huisnummers van de appartementen zelf.
Bij de gebruikers kunt u aangeven dat bijvoorbeeld huisnummer 1 toegang heeft tot zijn eigen huisnummer (woning). Zijn eigen berging en de algemene toegangsdeuren.
Zo voor de buren ook weer zijn eigen woning en toegangsdeuren.

Onderaan de pagina ziet u het totaalbedrag en kunt u direct kiezen voor een standaard (snij) sleutel van M&C Matrix of een keersleutel van M&C Condor. Wij hanteren een levertermijn van 10 tot 15 werkdagen voor de levering van de complete sluitplan inclusief alle cilinders en sleutels.

Heeft u een bedrijfsgebouw waar elke afdeling bepaalde toegang heeft? Of bij een bedrijfsverzamelgebouw elk bedrijf zijn eigen toegang?
Inclusief een aantal algemene toegangsdeuren kunt u dit hier in het sluitplan allemaal per cilinder aangeven. Komt u er niet uit of heeft u aanvullingen op het sleutelplan. Neemt u gerust contact met ons op.

Heeft u een hotel of woning/kamerverhuur? ook voor u hebben wij de beste sluitplannen.

Sluitplan wordt ook wel sleutelplan genoemd.