close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  Dat doe je eenvoudig en snel.

  Wilt u (extra) sleutels bij bestellen? Bent u uw sleutel(s) helaas verloren? Het overkomt iedereen wel eens een keer. Bij MC-cilinder kunt u veilig én snel sleutels bestellen! Sleutels worden altijd direct gelijksluitend voor u gemaakt. Wij kunnen ieder type sleutel voor u bij maken.

  Klik hier om voor de M&C Color pro direct sleutels bij te bestellen. De sleutels van M&C zijn beschermd tegen ongeoorloofd namaken. Bij elke set sleutels wordt namelijk een certificaat afgegeven waarbij u bij een geautoriseerde dealer, cilinders en sleutels kunt laten bijmaken. Wilt u sleutels laten bijmaken voor de M&C Matrix? Klik hier. Heeft u (extra) sleutels nodig voor de M&C Condor? Klik hier om deze direct te bestellen. U kunt sleutels al voor €18,95 bij laten maken.

  Besteld u vandaag vóór 17:00 uur? Dan worden de sleutels de volgende dag al bij u geleverd! Wilt u graag een spoed bestelling plaatsen? Dat is ook mogelijk! Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

  Certificaat verplicht

  Voor het bijmaken van sleutels en/of cilinders is een kopie van de beveiligingspas/het certificaat verplicht. Mocht u deze niet online willen uploaden, dan mag u ons natuurlijk ook mailen. Een kopie van het certificaat is voldoende.

  Bent u helaas niet meer in het bezit van een beveiligingspas of certificaat van uw sleutel(s) of cilinder(s)? Dat is vervelend, maar geen reden voor paniek!  Klik op de knop “formulier” om het document in te vullen en stuur bij het document ook een kopie legitimatie mee.

  Formulier

  Dit document dient u volledig in te vullen. Het ingevulde exemplaar mag u opsturen naar: info@mr-beveiliging.nl U krijgt van ons een ordernummer en het adres waar u de sleutel naar toe kunt sturen. Wij lezen de sleutel dan voor u uit en kunnen op deze manier toch nieuwe sleutels voor u bijmaken.

  Wilt u advies of heeft u een vraag over het bijbestellen van sleutels? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij leggen u graag de mogelijkheden uit en bieden gratis support.