close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  Cilinderslot met certificaat

  Wanneer je een nieuw cilinderslot bestelt, zijn er een aantal punten waar je op moet letten. Koopt u een goed cilinderslot dan koop je direct een cilinderslot met certificaat en SKG 3* keurmerk. Alleen met het certificaat is het eenvoudig extra cilindersloten en sleutels bij te bestellen. En naast het certificaat is het ook belangrijk te kijken naar het SKG 3* keurmerk en een gehard stalen brug. Dan weet je dat je de juiste cilinders hebt en beveiligd tegen de meeste inbrekersmethodes.

  Heb je vragen over een certificaat cilinderslot, dan kunt u altijd contact met ons opnemen. Ben je je certificaat kwijt? Ook daar hebben wij een passende oplossing voor.

  Zonder certificaat is het niet eenvoudig om extra cilinders en/of sleutels te bestellen.

  Certificaat cilindersloten

  Zijn erg handig zodat je niet eenvoudig met een sleutel bij een slotenmaker extra sleutels bij kan laten maken. Hiervoor heb je bij M&C altijd het certificaat nodig. Heeft u deze en wilt u extra sleutels en of cilinders bestellen van M&C. Dan kunt u deze eenvoudig bovenin het menu selecteren bij nabestellen.