close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  De beste SKG 3* sloten en cilinders.

  Een goed beveiligd cilinderslot is essentieel voor een goed beveiligde deur en de basis van een goed beveiligd huis. SKG sloten en cilinders zijn officieel getest en gekeurd volgens Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Het geeft de mate van inbraakwerendheid aan. SKG sloten zijn te onderscheiden in drie verschillende categorieën, waarbij de SKG 3* de hoogste veiligheidsklasse heeft.

  De meest voorkomende inbrekersmethoden zijn het kerntrekken of cilinder breken. Inbrekers staan dan met behulp van een eenvoudig stuk gereedschap binnen 30 seconden bij u binnen! Vervangt u uw huidige deurcilinder voor een SKG 3* cilinder, dan bent u beveiligd tegen zowel het kerntrekken, als boren, kloppen en picken. Helaas bent u alleen met een SKG 3* cilinder niet beveiligd tegen kerntrekken. Kiest u voor de M&C deurcilinder, dan bent u óók beveiligd tegen kerntrekken. Wij leveren namelijk een extra stalen brug bij alle deurcilinders uit ons assortiment. Met deze stalen brug bent u wel optimaal beveiligd tegen alle inbrekersmethoden.

  Heeft u nog een SKG 2* slot of cilinder? Dan is het voor een inbreker kinderlijk eenvoudig om binnen 30 seconden in uw woning of bedrijfspand te staan! Daarom adviseren wij altijd om een SKG 3* slot of cilinder te monteren. Met een SKG 3* slot of cilinder is de kans groot dat een inbreker uw woning of bedrijfspand voorbij loopt.

  Let op! Zorg er altijd voor dat u de SKG producten op de juiste wijze monteert, anders kan de veiligheid nog niet worden gegarandeerd. Ramen, kozijnen en deuren moeten in goede conditie zijn.

  Hoe herken ik SKG-gecertificeerde sloten en cilinders?

  SKG gecertificeerde sloten en cilinders worden standaard voorzien van een onuitwisbaar logo van SKG, het huisje met daarbij het aantal sterren van 1 tot 3. Wellicht heeft u dit logo wel eens gezien. Inbrekers zijn hier natuurlijk ook van op de hoogte. U vergroot dan ook de kans (met een SKG 3* keurmerk) dat een inbreker uw woning of bedrijfspand voorbij loopt.

  Wilt u meer weten over SKG sloten en cilinders? Of bent u opzoek naar een SKG 3* cilinder en wilt u graag advies van een expert? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij bieden gratis support!

  M&C cilinders bestellen