close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  M&C het beste veiligheidsslot in zijn prijsklasse.

  Een goed veiligheidsslot is tegenwoordig noodzakelijk. U wilt tenslotte niet dat inbrekers uw huis uitkiezen en hun slag slaan! Bent u opzoek naar een betrouwbaar veiligheidsslot? Onze veiligheidssloten zijn voorzien van SKG 3* en het Politiekeurmerk voor Veilig Wonen.

  Met de nieuwe veiligheidssloten, voorzien van het  SKG 3* keurmerk, bent u beveiligd tegen de inbrekersmethode; kerntrekken. Met de veiligheidssloten van MC-cilinder bent u ook nog eens beveiligd tegen het cilinder breken. Dit dankzij de extra gehard stalen brug in alle MC sloten!

  Wilt u nieuwe veiligheidssloten bestellen voor uw woning of bedrijfspand? En wilt u alle sloten met één sleutel kunnen bedienen? Wij maken uw bestelling van meerdere sloten altijd direct en gratis gelijksluitend! Bestel snel en eenvoudig het veiligheidsslot dat u nodig heeft. Bekijk hier ons aanbod veiligheidssloten en plaats hier direct uw bestelling.

  Waar moet u op letten bij de aanschaf van een veiligheidsslot?

  Let bij de aanschaf van een veiligheidsslot altijd op het SKG keurmerk! SKG veiligheidssloten zijn officieel getest en gekeurd door Stichting Kwaliteit Gevelbouw. Een goed veiligheidsslot heeft het SKG 3* keurmerk, deze heeft namelijk de hoogste veiligheidsklasse. Ramen, deuren en kozijnen moeten wel in goede conditie zijn voor het juist monteren van SKG-certificeerde producten.

  Steeds meer merken op het gebied van veiligheidssloten hebben ook een stalen brug in de cilinder zitten. Wij leveren deze gehard stalen brug tegen een zeer scherpe prijs! Met een veiligheidsslot inclusief zo’n gehard stalen brug bent u extra beveiligd tegen het breken van de deurcilinder. Een veiligheidsslot mét een gehard stalen brug zorgt er dus voor dat u beveiligd bent tegen alle inbrekersmethoden.

  Hulp nodig?

  Er zijn verschillende soorten en maten veiligheidssloten, daarnaast zijn er eindeloos veel mogelijkheden om uw huis te beveiligen met een veiligheidsslot. Heeft u vragen hierover? Of ziet u door de bomen het bos niet meer? Aarzel niet en neem contact met ons op,  wij helpen u graag.