close
Heeft u een vraag voor ons?
Heeft u een vraag of komt er niet uit. Stuurt u gerust een bericht.


  close
  KEUZEHULP

  Hoeveel gelijksluitende cilinders heeft u nodig?

  Buitenzijde info-gray Binnenzijde info-gray Knop info-gray
  1

  Haal de cilinder uit de deur en meet hem op zoals de afbeelding.

  Let op: Een cilinder mag aan de buitenzijde maximaal 3 mm uitsteken.

  wizard_help_image

  Wij begrijpen dat het kiezen van een veilige cilinder soms moeilijk kan zijn. Laat ons u helpen zodat u de juiste keuze kunt maken.

  SKG waardering

  Kleur cilinder

  Aantal sleutels

  Verschil tussen de M&C deurcilinders?

  Het verschil tussen de M&C deurcilinders is dat de M&C Color cilinders kleuren kapjes heeft. Bij elke sleutel kan je, je kleur zelf kiezen. Bij de M&C Matrix kan er gekozen worden voor gekleurde sleutels of metalen sleutels. Bij de M&C Condor heb je alleen metalen sleutels.

  Hieronder hebben we alle verschillen op een rijtje gezet:

  M&C Color pro:

  De naam zegt het al. het zijn gekleurde sleutels en is een keersleutel. Dit betekent dat de sleutel horizontaal en op 2 manieren in het slot (cilinder) gestoken kan worden.
  de meenemer is van staal en is niet geschikt voor sluitplannen. Voldoet niet aan de EN-1203 brandtest en 600H zout.

  M&C Matrix:

  Je kan bij de M&C Matrix kiezen voor gekleurde sleutels of metalen sleutels. Bij een nieuwe bestelling krijg je gekleurde of metalen sleutels (bij geen keuze leveren we metalen sleutels). Bij een nabestelling of bij de bestelling van extra sleutels kan je wel voor de andere serie kiezen. Bijvoorbeeld: bij een set nieuwe deurcilinders van de Matrix serie heb je gekozen voor gekleurde sleutels. Direct wil je nog extra sleutels toevoegen aan de bestelling (of je wilt later M&C sleutels bij bestellen) dan kan je wel kiezen voor de metalen sleutels. Wil je direct bij de extra sleutels van een nieuwe set cilinders geeft dit dan aan in het opmerkingsveld bij het afrekenen.
  De Matrix is een snijsleutel (ook vaak genoemd de kartel of tandjes sleutel) zoals je gewend bent van de meeste sleutels.
  De meenemer is van RVS en de cilinder is iets beter beveiligd dan de M&C Color pro.

  M&C Condor:

  is net zoals de Color pro ook een keersleutel. deze is alleen altijd van metaal en heeft een verhoogd profiel. De sleutel is daardoor niet plat maar is wat gebobbeld. De meenemer is van RVS net zoals de Matrix en de cilinder is het beste beveiligd van de 3.

  Alle deurcilinders zijn:

  SKG 3*, hebben een extra gehard stalen brug en bij elke set wordt een certificaat geleverd waarmee je bij een geautoriseerde dealer sleutels en/of cilinders kunt laten bijmaken. de cilinders zijn leverbaar tot een maximale lengte van 205mm en past bij elke deurdikte.